Σας προσκαλούμε στην 53η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π. που θα γίνει το Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, διεξήχθη στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι Αττικής, η 52η σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής.
Σας προσκαλούμε στην 52η Πανελλήνια Σύναξη Νέων που θα γίνει το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2010
Για 4η συνεχή χρονιά αδέρφια από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, συναντηθήκαμε σε μια καταπράσινη περιοχή της γειτονικής μας χώρας (Παμπόροβο) και χαρήκαμε την αγία κοινωνία μετ’ αλλήλων.
Δείτε φωτογραφίες από την 51η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ε.Α.Ε.Π.

Μπορείτε να διαβάσετε τα νέα της εκκλησίας, να ακούσετε κυρήγματα και να δείτε video από το αρχείο της εκκλησίας. Θέματα μελέτης, επικοινωνία κ.ά.
|
52η σύναξη Νέων
Το Σάββατο 27 Μαρτίου 2010, διεξήχθη στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι Αττικής, η 52η σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής. Περισσότεροι από 2.000 νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν για να δοξάσουν μαζί το Θεό και να μοιραστούν την κοινή τους πίστη στο Σωτήρα τους Ιησού Χριστό.
Στη σύναξη ακούστηκαν μηνύματα από νέους μέσα από το λόγο του Θεού και εμπειρίες για το πώς ο Χριστός τους έσωσε, τους θεράπευσε, ενέργησε θαύματα στη ζωή τους, πώς τους παρηγόρησε στις κακουχίες τους και τους βοήθησε στις δυσκολίες τους.
Στη Σύναξη παραβρέθηκαν εργάτες από πολλές εκκλησίες από όλη την Ελλάδα, καθώς και οι υπεύθυνοι των νεολαιών των κατά τόπους εκκλησιών οι οποίοι μας πληροφόρησαν για την πρόοδο των νεολαιών στις διάφορες περιφέρειες της χώρας.
Κατά γενική ομολογία, η παρουσία του Θεού ήταν έντονη σε όλη τη διάρκεια της σύναξης. Όλοι οι νέοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα της σύναξης με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά της και έψαλλαν μέσα από την καρδιά τους πολύ ωραίους και κατανυκτικούς χριστιανικούς ύμνους.
Μετά τη Σύναξη έγινε ευαγγελιστική εξόρμηση στο σταθμό του μετρό “Κεραμεικός”.
Όλοι νιώσαμε ότι ο Θεός μας επισκέφτηκε και μας γέμισε με χαρά, παρηγοριά και νέα δύναμη, καθώς και ότι προτίθεται να κάνει πολύ σπουδαίο έργο με τα νιάτα που ζουν μέσα στην αγάπη του Χριστού και επιθυμούν με τη ζωή τους να δώσουν το μήνυμα της διαφοράς και την ελπίδας που τόσο πολύ ανάγκη έχουν όλοι οι άνθρωποι γύρω μας
|