Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής

Ροή ραδιοφωνικού προγράμματος

Ακούστε τώρα:

 • Συντροφιά με τη κλασική μουσικήΧριστιανική μουσική - τραγούδια
  με τον

Αμέσως μετά οι εκπομπές:

 • αναγνωση της αγίας γραφήςΑνάγνωση από την Αγία Γραφή
  με τον Βασίλη Λαζάρου
  Σάββατο, 15:00-16:00
 • λύχνος εις τους πόδας μουΛύχνος εις τους πόδας μου είναι ο Λόγος σου
  με τον Γιώργο Κοροβέση
  Σάββατο, 16:00-18:00
 • Συντροφιά με τη κλασική μουσικήΧριστιανική μουσική - τραγούδια
  με τον
  Σάββατο, 18:00-19:00
Εκδηλώσεις
plasthra 02/08/2015 - 15/08/2015
14:00
9ο Πνευματικό Συνέδριο ΕΑΕΠ
Λίμνη Πλαστήρα, Νεοχώρι Ελλάδα
DAIS 29/08/2015
10:00 - 18:00
Συνέδριο Νεολαίας
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη
678 28/10/2015 - 29/10/2015
9:00 - 18:00
Σύνοδος Εργατών
Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη

 

Δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις εδώ.

Εφημερίδα – Ιούλιος 2015

Έχω γεννηθεί 3 Οκτωβρίου του 1990 στην Νίκαια Αττικής με πολλά προβλήματα υγείας. Γεννήθηκα εξαμηνίτικος, (ήμουνα με ορούς στο κεφάλι και οξυγόνο) και μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο για 3 χρόνια. Αυτό το λέω πάντα στην ομολογία μου γιατί ένα χαρακτηριστικό που μου έκανε εντύπωση όταν διάβασα τον Λόγο του Θεού είναι ότι με είχε ο Κύριος προγνωρισμένο από την κοιλιά της μάνας μου.Διαβάστε περισσότερα
Κώστας Αναστασίου
Άρθρα Εφημερίδας

Κύριο Άρθρο

Η Υπεροχή της Αγάπης

Τα άγρια θηρία αλληλοτρώγονται και αλληλοσπαράζονται διεκδικώντας την τροφή και μερικές φορές και την κατοικία. Όμως και οι άνθρωποι παρόλο που είμαστε λογικοί αγανακτούμε, θυμώνουμε, απειλούμε, βρίζουμε, κατηγορούμε και ακόμη ανοίγουμε πόλεμο με συνανθρώπους μας και θα ευχόμασταν ακόμη και να πεθάνουνε και εμείς να ζήσουμε και να θριαμβεύσουμε.

Διαβάστε Περισσότερα

Χριστιανισμός και Επιστήμη

Επιστημονικές αναφορές μέσα στην Αγία Γραφή

Σε πολλά σημεία της Αγίας Γραφής γίνονται αναφορές που εμπίπτουν στα πλαίσια των επιστημών (όπως π.χ. της Φυσικής, της Αστρονομίας, της Ιατρικής κ.ά.). Σε αυτές τις αναφορές παρά τις γνώσεις της εποχής εκείνης, τα λόγια της Αγίας Γραφής αναδεικνύονται ορθά και συνεπή ως προς τις σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει τη θεοπνευστία των γεγραμμένων.

Τι λέει ο Λόγος του Θεού

Η απιστία σας σώζει (Μέρος Α’)

Η πίστη στην ύπαρξη και την πιστότητα του Θεού είναι αναγκαία συνθήκη ώστε να έχει νόημα οποιαδήποτε προσπάθεια του ανθρώπου να ζήσει μια αληθινή και ζωοποιό σχέση μαζί Του (Εβραίους 11:6). Παράλληλα, επειδή η πίστη έρχεται από την ακοή (Ρωμαίους 10:17) ο Θεός φανερώνει την αλήθεια Του δια του Αγίου Πνεύματος μέσα από το έργο των διδασκάλων και προφητών. Όμως, καθώς δεν υπάρχει σωτηρία χωρίς πίστη στην αλήθεια του Θεού, ταυτόχρονα μια ψευδής διδασκαλία μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια.Διαβάστε Περισσότερα

 Ελεύθερες Σκέψεις

Πόσα χρόνια θα ζήσεις;

Το κινητό χτυπούσε σε ακατάλληλη ώρα και δυστυχώς η σκέψη πως δεν θα είναι για καλό… επιβεβαιώθηκε! «Κάθεσαι;» ακού- στηκε μια φωνή να μου λέει, « Όχι, περίμενε να καθίσω», απάντησα. «Εντάξει;» «Ναι!», «Πέθανε η Κατερίνα!». «Τι;» «Πέθανε η φίλη μας η Κατερίνα» «Μα… ήταν τόσο νέα, πώς… πώς έγινε;», «Στον ύπνο της, κοιμήθηκε και δε ξύπνησε ποτέ! Ανακοπή καρδιάς!»

Διαβάστε Περισσότερα

Εκκλησίες

 

Ιστοσελίδες Εκκλησιών

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι