Skip to main content
play button christianity Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...

spanish flag      greek flag

Μάι 1, 2024

Η Ανάσταση του Χριστού είναι Δύναμη

Η ανάσταση του Χριστού δεν είναι μία απλή γιορτή, ούτε μία ευκαιρία για να φάμε ψητό αρνί και να τσουγκρίσουμε κόκκινα αυγά. Η ανάσταση του Χριστού είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίσει κάθε ψυχή, διότι περιέχει μέσα της πολύ μεγάλη δύναμη.

Μάι 1, 2024

Γιάννης Σταθάτος

«Αλλά ζητείτε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα θέλουσι σας προστεθή.»  Κατά Ματθαίον ς:33.

Μάι 1, 2024

Ο Καρπός του Αγίου Πνεύματος (Χαρά 2ο μέρος)

Ο δε καρπός του Πνεύματος είναι αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθωσύνη, πίστις, πραότης, εγκράτεια... (προς Γαλάτας ε:22-23)

Μάι 1, 2024

Η Επίδραση του Αλκοόλ και η απελευθέρωση του Θεού!

Το αλκοόλ (ή αιθυλική αλκοόλη ή οινόπνευμα) είναι η βασική ουσία του γνωστού μας κρασιού καθώς και όλων των διάφορων οινοπνευματωδών ποτών (π.χ. μπύρα). Οι επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι στους ενήλικους η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να συμβάλλει στην καλή υγεία της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος και να προσδώσει στον οργανισμό μια αίσθηση χαλάρωσης και ευφορίας. Επίσης στην αρχαιότητα οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν το κρασί και ως φάρμακο για διάφορες ασθένειες, για την απολύμανση πληγών και ως αντισηπτικό του πόσιμου νερού κ.τ.λ.

Μάι 1, 2024

Ο αναστημένος Ιησούς Χριστός

«Αλλά, τώρα, ο Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς» (Α΄Κορινθίους 15:20α)

Απρ 1, 2024

Ο Θεός είναι Αγάπη

O Θεός είναι αγάπη; Βεβαίως και είναι αγάπη. Δεν έχει οργή για κανένα άνθρωπο ούτε για τον αμαρτωλό, αλλά έλεος και καλοσύνη. Οι άνθρωποι Τον φαντάζονται εκδικητικό και απειλητικό.Αυτός όμως δεν θέλει το θάνατο του πεσμένου αμαρτωλού ούτε την εξόντωσή του, αντιθέτως θέλει να τον σώσει και να του χαρίσει την αιώνια ζωή.

Απρ 1, 2024

Καλλιόπη Βεργή

“Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει.Άρατε τον ζυγόν μου εφ’ υμάς και μάθετε απ’ εμού, διότι πράος είμαι και ταπεινός την καρδίαν, και θέλετε ευρεί ανάπαυσιν εν ταις ψυχαίς υμών·διότι ο ζυγός μου είναι καλός και το φορτίον μου ελαφρόν.” Κατά Ματθαίον ια΄ 28-30.

Απρ 1, 2024

Ομολογία πίστεως

«Πας λοιπόν όστις με ομολογήση έμπροσθεν των ανθρώπων, θέλω ομολογήσει και εγώ αυτόν έμπροσθεν του Πατρός μου του εν ουρανοίς». Ιησούς Χριστός, κατά Ματθαίον ι:32

Απρ 1, 2024

Ομοιόσταση – Ανοσοποιητικό Σύστημα

Κλείνοντας τη σειρά των άρθρων μας με θέμα το θαύμα του ανθρώπινου οργανισμού, θα θέλαμε να ρίξουμε λίγο περισσότερο φως σε μια ακόμη ιδιότητα των ζωντανών οργανισμών που πολλές φορές περνάει απαρατήρητη αλλά είναι καθοριστική για την επιβίωσή τους, και είναι η ομοιόσταση.