play button christianity  Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...
  • Home
  • Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

1.Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Θρησκευτικό Νομικό Πρόσωπο με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Σοφοκλέους 52 και Μενάνδρου (εφεξής ως «ΕΑΕΠ ΘΝΠ»), με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αποσκοπεί να ενημερώσει τους χρήστες του ιστοτόπου https://www.christianity.gr/ (εφεξής ως «ιστότοπος»), σχετικά με τον τρόπο και το σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Η ΕΑΕΠ ΘΝΠ, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών του παρόντος ιστοτόπου, με απόλυτη διαφάνεια, για σαφείς και νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 |  Privacy

1.Αντικείμενο της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Θρησκευτικό Νομικό Πρόσωπο με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Σοφοκλέους 52 και Μενάνδρου (εφεξής ως «ΕΑΕΠ ΘΝΠ»), με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, αποσκοπεί να ενημερώσει τους χρήστες του ιστοτόπου https://www.christianity.gr/ (εφεξής ως «ιστότοπος»), σχετικά με τον τρόπο και το σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Η ΕΑΕΠ ΘΝΠ, ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών του παρόντος ιστοτόπου, με απόλυτη διαφάνεια, για σαφείς και νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

2.Ορισμοί

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής, οι παρακάτω όροι έχουν την εξής σημασία:

«Ισχύουσα νομοθεσία»: Η εκάστοτε εθνική και ενωσιακή νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/, ο Ν. 4624/2019 καθώς και οι Αποφάσεις, Οδηγίες και Γνωμοδοτήσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής ως «Ισχύουσα Νομοθεσία»).

«Προσωπικά Δεδομένα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

 «Επεξεργασία»: κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

«Υπεύθυνος επεξεργασίας»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ΕΑΕΠ ΘΝΠ ενεργεί ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας.

 «Υποκείμενο Επεξεργασίας»:  το φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα τυγχάνουν επεξεργασίας.  Στη συγκεκριμένη περίπτωση ως υποκείμενο της επεξεργασίας θεωρείται ο κάθε χρήστης του παρόντος ιστοτόπου.

3.Συλλογή και επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών.

3.1 Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας, συλλέγουμε προσωπικά σας στοιχεία όπως  ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο και το περιεχόμενο του μηνύματός σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε. Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές

Σκοπός

Νόμιμη Βάση

Η εξυπηρέτηση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας.

Το έννομο συμφέρον της ΕΑΕΠ ΘΝΠ.

3.2 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε κατά την Εγγραφή Χρήστη.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εγγραφείτε ως Χρήσης του παρόντος ιστοτόπου, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα εγγραφής, προσωπικά σας στοιχεία όπως όνομα, email; όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που θα επιλέξετε. Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, μπορείτε να εισέρχεστε στον προσωπικό σας λογαριασμό χρησιμοποιώντας απλά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Η εξυπηρέτηση και η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας.

Το έννομο συμφέρον της ΕΑΕΠ ΘΝΠ.

3.3 Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από την χρήση των cookies.

Κατά την περιήγησή σας στον παρόντα ιστότοπο ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες  πληροφορίες που σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και τη λειτουργικότητα, όπως είναι η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (διεύθυνση IP) και το είδος περιηγητή (browser) που χρησιμοποιεί ο χρήστης κλπ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των Cookies στον παρόντα ιστότοπο, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική .

Σκοπός

Νόμιμη Βάση

Η βελτίωση της  λειτουργικότητας, των παρεχόμενων προς εσάς υπηρεσιών, καθώς και η ανάλυση της επισκεψιμότητάς του ιστοτόπου μας.

Η ελεύθερη ρητή σας συγκατάθεση την οποία χορηγείτε με την αποδοχή των Cookies, με εξαίρεση τα απολύτως αναγκαία Cookies τα οποία είναι μονίμως εγκατεστημένα και είναι απολύτως απαραίτητα για την λειτουργία του ιστοτόπου μας, για τα οποία νόμιμη βάση επεξεργασίας αποτελεί το έννομο συμφέρον της ΕΑΕΠ ΘΝΠ.

4. Χρόνος τήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για προκαθορισμένο και περιορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τον σκοπό της επεξεργασίας, μετά την παρέλευση του οποίου τα δεδομένα διαγράφονται από τα αρχεία μας. Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις νόμου ή προβλέπεται συγκεκριμένος χρόνος διατήρησής τους, τα προσωπικά σας δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.  Όταν η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρηθούν μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης αυτής.

5. Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους κινδύνους διαφορετικής πιθανότητας επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των χρηστών από την επεξεργασία, λαμβάνουμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer). Παρότι καμία μέθοδος διαβίβασης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι απόλυτα ασφαλής, εμείς λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ψηφιακής ασφάλειας των δεδομένων σας.

6. Διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων σε τρίτους

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να  διαβιβαστούν σε τρίτους, στους οποίους έχει ανατεθεί η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για λογαριασμό της ΕΑΕΠ ΘΝΠ. Σε κάθε περίπτωση, τα τρίτα μέρη στα οποία ενδέχεται να διαβιβάζονται δεδομένα των χρηστών, δεσμεύονται συμβατικά απέναντί μας ώστε να  διασφαλίζεται η υποχρέωση εμπιστευτικότητας καθώς και όλες οι υποχρεώσεις που προβλέπονται από την Ισχύουσα Νομοθεσία. Παράλληλα, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν σε δημόσιες αρχές, ανεξάρτητες αρχές κλπ. κατά την άσκηση των καθηκόντων τους αυτεπάγγελτα ή μετά από αίτηση τρίτου που επικαλείται έννομο συμφέρον και σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

7. Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων εκτός ΕΕ

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του παρόντος ιστοτόπου, κατά κανόνα δε διαβάζονται σε Τρίτη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Ωστόσο, σε περίπτωση διαβίβασης των προσωπικών σας δεδομένων σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), θα διασφαλίσουμε ότι συντρέχει κάποια από τις κάποια από τις ειδικές παρεκκλίσεις που προβλέπει ο ΓΚΠΔ. Διαφορετικά, η διαβίβαση προς τρίτη χώρα απαγορεύεται και η ΕΑΕΠ ΘΝΠ δε θα διαβιβάσει προσωπικά σας δεδομένα σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ).

8. Τα δικαιώματά σας

Ως χρήστης του παρόντος ιστοτόπου έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

1) Να ζητήσετε ενημέρωση σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

2)Να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα μπορείτε να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που τηρούνται προκειμένου να ελέγξετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας.

3)Να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων, σε περίπτωση λανθασμένης ή ελλιπούς καταχώρησής τους.

4)Να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων εφόσον η διατήρησή τους δεν στηρίζεται σε οποιαδήποτε νόμιμη βάση ή έννομο συμφέρον.

5)Να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

6) Να ζητήσετε τη φορητότητα/ διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων είτε σε εσάς είτε σε τρίτους.

7)Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή την συγκατάθεσή που δώσατε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, χωρίς η ανάκληση αυτή να επηρεάζει τη νομιμότητα της έως τότε επεξεργασίας.

8) Να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

9) Να αντιταχθείτε σε απόφαση που σας αφορά και λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 2152158888, +30 6982158888 ή στο email info@christianity.gr. Σε περίπτωση άσκησης οποιοδήποτε εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων, θα ανταποκριθούμε άμεσα και σε κάθε περίπτωση εντός ενός (1) μηνός από την παραλαβή του αιτήματος και την ταυτοποίησή σας. Για οποιοδήποτε παράπονό σας αναφορικά με τη παρούσα Πολιτική ή με ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, εάν δεν ικανοποιήσουμε το αίτημα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,  στο www.dpa.gr.

9. Επικαιροποιήσεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ενδέχεται να τροποποιηθεί/αναθεωρηθεί στο μέλλον, στο πλαίσιο της νομικής συμμόρφωσής, βελτιστοποίησης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του ιστοτόπου μας.



© All rights reserved. Powered by Webleaders
Επιστροφή στη Κορυφή