play button christianity  Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...
agapi-xristou
Αυγ 1, 2022

Η αγάπη φέρνει ευτυχία, το μίσος δυστυχία

Αγάπη είναι ο ίδιος ο Θεός και ό ποιος μένει στην αγάπη, μένει στο Θεό και ο Θεός κατοικεί μέσα στην ψυχή του. Α΄ Ιωάννου δ:16.  Έτσι λέει ο Ιωάννης, ο απόστολος της αγάπης. Όποιος έχει αγάπη δεν έχει φόβο στη ψυχή του, άρα ούτε αγωνία, ούτε άγχος. «Φόβος δεν είναι εν τη αγάπη, αλλ’ η τελεία αγάπη έξω διώκει τον φόβον.» Α΄ Ιωάννου δ:18.  Η φοβία μπορεί να εξαλειφθεί από τη ψυχή του κάθε ανθρώπου που θα δεχθεί την αγάπη του Χριστού. Όταν αγαπάμε κάθε άνθρωπο με ειλικρίνεια και χωρίς κανένα συμφέρον, χωρίς να εξετάζουμε σε ποιο κόμμα ανήκει, ποια ομάδα υποστηρίζει, ποιανού δόγματος ...

tony-tsaouslari
Αυγ 1, 2022

Τόνυ Τσαουσλάρι

“Και όπου επερίσσευσεν η αμαρτία, υπερεπερίσσευσεν η χάρις, ίνα καθώς εβασίλευσεν η αμαρτία διά του θανάτου, ούτω και η χάρις βασιλεύση διά της δικαιοσύνης εις ζωήν αιώνιον διά Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών.” Προς Ρωμαίους ε:20-21.Αυτό το μήνα θα μας δώσει την μαρτυρία του ο αδελφός μας Τόνυ Τσαουσλάρι από την Αλβανία.

oikogeneia
Αυγ 1, 2022

Η αγάπη κάνει την οικογένεια (1ο μέρος)

«Δεν ανεγνώσατε ότι ο πλάσας απ' αρχής άρσεν και θήλυ έπλασεν αυτούς και είπεν, Ένεκεν τούτου θέλει αφήσει άνθρωπος τον πατέρα και την μητέρα και θέλει προσκολληθή εις την γυναίκα αυτού, και θέλουσιν είσθαι οι δύο εις σάρκα μίαν;» (Ματθ. ιθ’ 4-5)

mathete-apo-emena-β
Αυγ 1, 2022

Μάθετε από εμένα (Β’ Μέρος)

«…μάθετε από μένα επειδή, είμαι πράος και ταπεινός στην καρδιά…» (Ματθαίος 11:29) Ήδη από την Παλαιά Διαθήκη ο Θεός είχε επισημάνει ότι οι άνθρωποι ζούσαν στο πνευματικό σκοτάδι της άγνοιας η οποία είχε κατακλύσει και το δικό Του λαό, ακόμη και τους ιερείς: «Ο λαός μου αφανίστηκε για έλλειψη γνώσης...» (βλ. Ωσηέ 4:6). Στα σχέδια του Θεού όμως ήταν ότι κάποια μέρα, «…η γη θα είναι γεμάτη από τη γνώση της δόξας του Κυρίου, όπως τα νερά σκεπάζουν τη θάλασσα» (βλ. Αββακούμ 2:13-14).

o-stavros-tou-theou
Ιουλ 1, 2022

Γίνε Χριστιανός, αξίζει τον κόπο

Ό,τι και να γίνεις σε αυτό τον κόσμο, ό,τι και να ακολουθήσεις και για ό,τι και να αγωνιστείς τα αποτελέσματα θα είναι περιορισμένα. Ο τελικός σκοπός δεν πετυχαίνεται ποτέ. Η ψυχή δεν αναπαύεται και το σώμα άδικα ταλαιπωρείται. Δεν θέλουμε να αριθμήσουμε τις χίλιες και δύο θεωρίες, ανατολίτικες και δυτικές, που πρόσφεραν μια φιλοσοφία, για να βοηθήσουν τον άνθρωπο και απέτυχαν ολοκληρωτικά. Τι μας ενδιαφέρει τι λένε οι πολλές θεωρίες;

stamatia-theofanous
Ιουλ 1, 2022

Σταματία Θεοφάνους

Αυτό το μήνα, θα μας δώσει την μαρτυρία της για τον Χριστό, η αδελφή μας Σταματία Θεοφάνους.  Θα ξεκινήσω με το αγαπημένο μου εδάφιο, που σημάδεψε τη ζωή μου. Από το κατά Ιωάννην ευαγγέλιο, κεφάλαιο θ΄ και εδάφιο 25. “Ήμουν τυφλός και τώρα βλέπω.”

apati-pithanologias
Ιουλ 1, 2022
Μόνο ο Λόγος του Θεού δίνει βεβαιότητες

Η απάτη της πιθανολογίας

Σε μία εποχή που η πληροφόρηση είναι άφθονη και η ροή των εξελίξεων καταιγιστική υπάρχει η ανάγκη από τα διάφορα μέσα να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών ή ακροατών στις δικές τους αναρτήσεις και δημοσιεύσεις περνώντας συγκεκριμένα μηνύματα. Ένας από τους τρόπους για να το επιτύχουν είναι η χρήση τίτλων στα άρθρα που είτε υπόσχονται πολλά περισσότερα από ότι πράγματι περιγράφουν είτε προβάλλουν ως αληθές κάτι που στην καλύτερη περίπτωση είναι αβέβαιο.

pisti-pou-energeitai
Ιουλ 1, 2022
Μηνύματα από την Ήπειρο

Η πίστη που ενεργείται με αγάπη

«Διότι εν Χριστώ Ιησού ούτε περιτομή έχει ισχύν τινά, ούτε ακροβυστία, αλλά πίστις δι’ αγάπης ενεργουμένη» (Γαλάτας, ε:6)Η πίστη που αναφέρει ο απόστολος Παύλος στο προηγούμενο εδάφιο, είναι πίστη στη δικαίωση μέσω της θυσίας του Κυρίου Ιησού Χριστού και όχι πίστη στη δικαίωση μέσω των έργων του νόμου του Μωυσή, ένα εκ των οποίων ήταν η περιτομή. Αυτό διότι «το τέλος του νόμου είναι ο Χριστός προς δικαιοσύνην εις πάντα τον πιστεύοντα» (Ρωμαίους ι:4).

apostoli-xari
Ιουλ 1, 2022
Μηνύματα από την Μακεδονία

‘’Μέσω Aυτού λάβαμε ΧΑΡΗ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ…’’



© All rights reserved. Powered by Webleaders
Επιστροφή στη Κορυφή