Skip to main content
play button christianity Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...

spanish flag      greek flag

Ιουλ 1, 2024
Έτσι είπε ο απόστολος Παύλος στο φύλακα των φυλακών των Φιλίππων, όταν έκθαμβος πείσθηκε ότι ο Θεός είναι αληθινός και Παντοδύναμος και ρώτησε: «Κύριοι, τι πρέπει να κάμω για να σωθώ;» «Πίστευσον εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν και θέλεις σωθή, συ και ο οίκος σου», Πράξεις ις:31.

Ιουλ 1, 2024
”Εν εκείνω τω καιρώ αποκριθείς ο Ιησούς είπε· Δοξάζω σε, Πάτερ, κύριε του ουρανού και της γης, ότι απέκρυψας ταύτα από σοφών και συνετών και απεκάλυψας αυτά εις νήπια·ναι, ω Πάτερ, διότι ούτως έγεινεν αρεστόν έμπροσθέν σου.Κατά Ματθαίον ια΄25-26.

Ιουλ 1, 2024
«εις πάντα ταύτα υπερνικώμεν διά του αγαπήσαντος ημάς» (Ρωμ. η:37)  Στο προηγούμενο αφιέρωμά μας παραθέσαμε συνοπτικά τις κυριότερες πτυχές του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού (bullying), δηλαδή τη συστηματική άσκηση βίας σωματικής, λεκτικής ή και ψυχολογικής απέναντι σε άτομα που βρίσκονται σε ασθενέστερη θέση λόγω κάποιας διαφορετικότητας που αφορά την σωματική τους κατάσταση, την εμφάνιση, την καταγωγή, το χαρακτήρα, τις επιδόσεις τους κ.ά. Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει τον τελευταίο καιρό διότι αν και το bullying δεν είναι ένα καινούριο φαινόμενο, παρατηρείται έξαρσή του κα...

Ιουλ 1, 2024
«Μακάριος εκείνος του οποίου συγχωρέθηκε η παράβαση, του οποίου σκεπάστηκε η αμαρτία…» (Ψαλμός 32:1)

Ιουλ 1, 2024
«Πάσαν χαράν νομίσατε, αδελφοί μου, όταν περιπέσητε εις διαφόρους πειρασμούς, γνωρίζοντες ότι η δοκιμασία της πίστεώς σας εργάζεται υπομονήν. Η δε υπομονή ας έχη έργον τέλειον, διά να ήσθε τέλειοι και ολόκληροι, μη όντες εις μηδέν ελλιπείς.» (Ιακώβου, α΄:2-4).

Ιουλ 1, 2024
Ξεφυλλίστε Online την Χριστιανική εφημέριδα Χριστιανισμός σε μορφή pdf. Ανάλογα με τη σύνδεσή σας, η εφημερίδα θα φορτώσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιστροφή στην αρχική σελίδα More Coverage

Ιουν 3, 2024
Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός μετά την ανάστασή Του έμεινε μαζί με τους μαθητές Του σαράντα ημέρες και τους έδειξε με πολλά τεκμήρια ότι Αυτός είναι που σταυρώθηκε και τώρα είναι αναστημένος και ζει.

Ιουν 3, 2024
«Γίνωσκε δε τούτο, ότι εν ταις εσχάταις ημέραις θέλουσιν ελθεί καιροί κακοί» (Β΄ Τιμ. γ:1)

Ιουν 1, 2024
«Καλόν έγεινεν εις εμέ ότι εταλαιπωρήθην, διά να μάθω τα διατάγματά σου. Ο νόμος του στόματός σου είναι καλήτερος εις εμέ, υπέρ χιλιάδας χρυσίου και αργυρίου... Λιποθυμεί η ψυχή μου διά την σωτηρίαν σου· επί τον λόγον σου ελπίζω.» Ψαλμός ριθ:71-72,80. Αυτό το μήνα θα μας δώσει την μαρτυρία του για τον Χριστό, ο αδελφός μας Τάσος Τερσενίδης από την εκκλησία της Θέρμης.