Skip to main content
play button christianity Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...

spanish flag      greek flag

01 Ιουλίου 2024

Πίστεψε στο Χριστό και θα σωθείς

Έτσι είπε ο απόστολος Παύλος στο φύλακα των φυλακών των Φιλίππων, όταν έκθαμβος πείσθηκε ότι ο Θεός είναι αληθινός και Παντοδύναμος και ρώτησε: «Κύριοι, τι πρέπει να κάμω για να σωθώ;» «Πίστευσον εις τον Κύριον Ιησούν Χριστόν και θέλεις σωθή, συ και ο οίκος σου», Πράξεις ις:31.
03 Ιουνίου 2024
Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός μετά την ανάστασή Του έμεινε μαζί με τους μαθητές Του σαράντα ημέρες και τους έδειξε με πολλά τεκμήρια ότι Αυτός είναι που σταυρώθηκε και τώρα είναι αναστημένος και ζει.
01 Μαΐου 2024
Η ανάσταση του Χριστού δεν είναι μία απλή γιορτή, ούτε μία ευκαιρία για να φάμε ψητό αρνί και να τσουγκρίσουμε κόκκινα αυγά. Η ανάσταση του Χριστού είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να γνωρίσει κάθε ψυχή, διότι περιέχει μέσα της πολύ μεγάλη δύναμη.
01 Απριλίου 2024
O Θεός είναι αγάπη; Βεβαίως και είναι αγάπη. Δεν έχει οργή για κανένα άνθρωπο ούτε για τον αμαρτωλό, αλλά έλεος και καλοσύνη. Οι άνθρωποι Τον φαντάζονται εκδικητικό και απειλητικό.Αυτός όμως δεν θέλει το θάνατο του πεσμένου αμαρτωλού ούτε την εξόν...

ΑΡΘΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρ 1, 2024
Πολλοί άνθρωποι θέλουν να σωθούν. Θέλουν να σώσουν τη ψυχή τους και να λάβουν μέρος στην αιώνια βασιλεία του Ιησού Χριστού. Πολλοί κάνουν πολλά και ανώφελα, εφόσον ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός δεν τα διέταξε αυτά. Βασανίζουν τον εαυτό τους, κάνουν διαφόρων ειδών νηστείες, κάνουν αγαθοεργίες, τάζουν στον Θεό τάματα διάφορα, επισκέπτονται τους άγιους τόπους, κλαίνε, οδύρονται και πολλά άλλα κάνουν, ό,τι ακούσουν, ότι μπορεί να τους βοηθήσει για να σωθούν.

Φεβ 1, 2024
Όποιος άνθρωπος βρήκε αυτό που ήθελε, σταματάει να ψάχνει για κάτι άλλο. Όλοι οι άνθρωποι ανικανοποίητοι για αυτά που βρήκαν, ψάχνοντας σε όλη τους τη ζωή, δεν σταματούν μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν.

Ιαν 1, 2024
Κάθε χρόνο, όταν έρχεται το νέο έτος, γιορτάζουμε όλοι και ευχόμαστε ένα αίσιο και ευτυχισμένο νέο έτος. Λέμε ευχές. «Υγεία και ευτυχία και κάθε καλή επιθυμία να εκπληρωθεί.»

Δεκ 1, 2023
Στην καρδιά σου γεννήθηκε; Η γέννηση του Ιησού Χριστού είναι ένα παγκόσμιο γεγονός, που συγκλόνισε όλη τη γη και όλο τον κόσμο. Αυτό συνέβη διότι ο Χριστός πριν έρθει στη γη «λαβών δούλου μορφή», υπήρχε στον ουρανό «εν μορφή Θεού».