Skip to main content
play button christianity Ακούστε  |  48kbps  |  96kbps  |
on air christianity
Χωρίς πληροφορίες...

spanish flag      greek flag


Η άγνοια οδηγεί στην καταστροφή

Είμαστε μάρτυρες μιας εποχής όπου συντελούνται φοβερά και πρωτόγνωρα γεγονότα επάνω στον κόσμο αυτό.

 |  Μηνύματα

Είμαστε μάρτυρες μιας εποχής όπου συντελούνται φοβερά και πρωτόγνωρα γεγονότα επάνω στον κόσμο αυτό.

Γεγονότα που προκαλούν φόβο, ανασφάλεια και πλήρη απαισιοδοξία για το μέλλον, το οποίο για τους ανθρώπους του κόσμου είναι εντελώς σκοτεινό. Οι ελπίδες για μια καλύτερη ζωή έχουν εξανεμισθεί και οι άνθρωποι έχουν παύσει πλέον να εμπιστεύονται ανθρώπους, όσο ψηλά και αν αυτοί στέκονται.

Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει το πρόσωπο το οποίο μπορούμε να εμπιστευθούμε και να δεχτούμε το λόγο Του ως τον μόνο Αληθινό Λόγο, ο οποίος εκπληρώνεται στη ζωή μας, όταν δεχθούμε Αυτόν.
Το πρόσωπο αυτό είναι και η μοναδική ελπίδα για τον άνθρωπο.
Μια ελπίδα ζωντανή, πραγματική, η οποία ποτέ δεν απογοητεύει τον άνθρωπο όταν αυτός την εμπιστευθεί.

Και η ελπίδα αυτή έχει όνομα και λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.

Είναι Αυτός που αγάπησε τον άνθρωπο με αγάπη αιώνια και έδωσε τον εαυτό Του στο σταυρό του Γολγοθά για τις δικές μας αμαρτίες, θυσία μοναδική για τη σωτηρία του ανθρώπου, διότι μόνο μέσα από αυτή τη θυσία, όταν τη δεχθούμε, θα απολαύσουμε ζωή αιώνια σε μια Ουράνια Βασιλεία, στην οποία έχει ετοιμάσει ο Θεός γι’ αυτούς που θα πιστέψουν στον Ιησού Χριστό.

Ο απόστολος Πέτρος λέει: «Και δεν υπάρχει δι’ ουδενός άλλου η σωτηρία· διότι ούτε όνομα άλλο είναι υπό τον ουρανόν δεδομένον μεταξύ των ανθρώπων, διά του οποίου πρέπει να σωθώμεν.» Πράξεις δ:12

Σε μια εποχή που τα προβλήματα είναι τεράστια, ο κίνδυνος να πέσει ο άνθρωπος στα χέρια του αντίχριστου είναι μεγάλος και υπαρκτός. Γι’ αυτό ας ακούσουμε τη φωνή του Κυρίου που μας καλεί, τη φωνή της αγάπης, η οποία απευθύνεται στον άνθρωπο και λέει:
«Έλθετε προς με, πάντες οι κοπιώντες και πεφορτισμένοι, και εγώ θέλω σας αναπαύσει. Άρατε τον ζυγόν μου εφ’ υμάς και μάθετε απ’ εμού, διότι πράος είμαι και ταπεινός την καρδίαν, και θέλετε ευρεί ανάπαυσιν εν ταις ψυχαίς υμών· διότι ο ζυγός μου είναι καλός και το φορτίον μου ελαφρόν.» Ματθαίος ια:28
Η επιλογή μας θα καθορίσει το μέλλον μας. Με τον Χριστό θα απολαύσουμε ζωή αιώνια σε μια Βασιλεία της οποίας δεν υπάρχει τέλος. Με τον αντίχριστο απώλεια και αιώνια καταδίκη. Η επιλογή είναι δική μας, σε λίγο όλα θα έχουν τελειώσει.

Μακάριοι θα είμαστε εάν επιλέξουμε το Χριστό και μαζί μ’ Αυτόν απολαύσουμε ένα ένδοξο μέλλον.

Κώστας Κονδύλης